Rezolvati ecuatia asta pas cu pas va rog 1,(3)+[1,(6)-2]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
[tex]1,(3)+[1,(6)-2]= \\ \\
1 \frac{3}{9}+(1 \frac{6}{9}- \frac{6}{3})= \\ \\
1 \frac{1}{3}+( 1\frac{2}{3}- \frac{6}{3})= \\ \\
\frac{4}{3}+( \frac{5}{3}- \frac{6}{3})= \\ \\
\frac{4}{3}- \frac{1}{3}= \\ \\
\frac{3}{3}=1 [/tex]
Răspuns de
1
andreeazlate2000:
marcheaza ca cel mai bun
Alte întrebări interesante
Geografie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă