Rezolvati in Q ecuatia
3 supra 2 ( x+1 ssupra 2) + 1 supra 3= 5 supra 6
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
3/2 * (x+1)/2 +1/3 =5/6
(3x+3)/4 +1/3 =5/6 aducem la acelasi numitor
9x+9+4=10
9x+13=10
9x=10-13
9x= -3
x= -3/9= -1/3
(3x+3)/4 +1/3 =5/6 aducem la acelasi numitor
9x+9+4=10
9x+13=10
9x=10-13
9x= -3
x= -3/9= -1/3
alinaali475:
Multumesc.
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă