rezolvati in Q ecuatiile:
a) 12(x+1)=6(2x+1)+6
b) 2(x+1)=3(x+2)-(x+1)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
a)12(x+1)=6(2x+1)+6
12*x+12*1=6*2x+6*1+6
12x+12=12x+6+6
12x+12=12x+12
12x-12x=12-12
Q=0
12*x+12*1=6*2x+6*1+6
12x+12=12x+6+6
12x+12=12x+12
12x-12x=12-12
Q=0
robertpetre:
ce inseamna asta * ?
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă