rezolvati in zl ecuatia 1 -3(-2x+5)=2(x-3)
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
1-3(-2x+5)=2(x-3)
1+6x-15=2x-6
1+6x-15-2x+6=0
4x-14+6=0
4x-8=0
4x=8
x=2
1+6x-15=2x-6
1+6x-15-2x+6=0
4x-14+6=0
4x-8=0
4x=8
x=2
CurrerBell:
nu poti scadea din 1 pe 3
Răspuns de
1
1 + 6x -15 = 2x - 6
6x - 2x = 15 - 1 -6
4x = 8
x = 8: 4
x =2
6x - 2x = 15 - 1 -6
4x = 8
x = 8: 4
x =2
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă