Rezultatul calcului 2√5 ori [(√5-2)^2 + 3(√5-1)]-6(√5+1)^2 este egal cu:
Vreau rezolvari complete!
Dau coronita!!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
=2√5×(5-4√5+4+3√5-3)-6(5+2√5+1)
=2√5×(6-√5)-30-12√5√6
=12√5-10-30-12√5-6 (Se simplifică 12√5 cu 12√5)
= -46
Sper că te-am ajutat!
=2√5×(6-√5)-30-12√5√6
=12√5-10-30-12√5-6 (Se simplifică 12√5 cu 12√5)
= -46
Sper că te-am ajutat!
Răspuns de
1
Este egal cu -46
Sper ca te-am ajutat
Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă