rezultatul calculului [(-12 )-(+6):(-3 )]:(-2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
[(-12)-(+6):(-3)]:(-2)=
=[(-12)-(-2)]:(-2)=
=[(-12)+2]:(-2)=
=(-10):(-2)
=+5
Ma ajuta o coroana :)
Utilizator anonim:
e împărțit nu înmulțit
=[(-12)-(-2)]:(-2)=
=[(-12)+2]:(-2)=
=(-10):(-2)
=+5
Răspuns de
7
✨BUNĂ!✌
☀RĂSPUNS: +5 ✔
✏[(-12)-(+6):(-3)]:(-2)=
=[(-12)-(-2)]:(-2)=
=[(-12)+2]:(-2)=
=(-10):(-2)
=+5✔
✒Sper ca te-am ajutat!!!☺
☁ SUCCES❗
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă