rezultatul calculului : ( 2 + 2 x 3) x {2 x 2 la puterea 2 x 2 la puterea 43 - 2 la puterea 46 + [ 3 la puterea 148 : 3 la puterea 43 - (3 la puterea 7)15] + 16 } este egal cu ....
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
52
(2 +2×3) ×{2 ×2*2 ×2*43- 2*46 +[3*148 :3*43 -(3*7)15 ]+16 }=
=(2+6) × [2*1 ×2*2 ×2*43 -2*46 +(3*105 -3*105 )+16 ]
=8×(2*46 -2*46 +0+16 )
=8×(0+0+6)
=8×6
=48
* înseamnă ,,la puterea ......."
=(2+6) × [2*1 ×2*2 ×2*43 -2*46 +(3*105 -3*105 )+16 ]
=8×(2*46 -2*46 +0+16 )
=8×(0+0+6)
=8×6
=48
* înseamnă ,,la puterea ......."
emi123645:
Coroană?
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă