rezultatul calculului? va rog
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
-12
Explicație pas cu pas:
(-3)·(-2) + (-10) + (-2)³ = ?
(-3)·(-2) = 6
+(-10) = -10
(-2)³ = (-2)·(-2)·(-2) = -8
(-3)·(-2) + (-10) + (-2)³ = 6-10-8 = 6-18 = -12
Răspuns de
2
Răspuns:
Rezultatul este -12
Explicație pas cu pas:
(-3)×(-2)+(-10)+(-2^3)=
(+6)+(-10)+(-8)=
(+6)+(-18)=-12
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă