Limba română, întrebare adresată de olguta186, 9 ani în urmă

rezuma textul din imagine in 70-90cuvinte

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancapopescu6
1
Doi  copii -Adrian si Iorgu- sunt prieteni foarte buni chiar daca nu s-au vazut in realitate niciodata,au vorbit doar pe internet.Adrian si-ar fi dorit ca Iorgu sa invete la scoala lui.
Intr-o zi Adrian l-a rugat pe Iorgu  sa-i trimita o fotagrafie cu el,dar aceasta nu mai venea,Iorgu motivand mai tarziu lipsa pozei cu faptul ca el era un extraterestru si campul sau de energie nu pote fi fotografiat.Adrian era uluit si credea ca este o gluma.
A doua zi  Adrian urmarea  la televizor  o emisiune despre viata copiilor invalizi,unde o doamna conversa cu un corespondent.Corespondentul a rugat-o sa-i spuna despre rolul internetului in viata lui Iorgu.Aceasta raspunse ca ii da  libertate si isi poate face prieteni.
Corespondentul l-a rugat pe Iorgu sa-i povesteasca despre prietenii de pe internet.Camera care s-a indreptat catre Iorgu a infatisat un copil slab,cu picioare neputincioase ,vorbind greu.
Adrian a inteles ca acesta era Iorgu-prietenul sau de pe internet.In secunda urmatoare s-a dus la calculator si a scris ca nu conteaza cumarata

biancapopescu6: *I-a scris lui Iorgu ca nu conteaza aspectul lui fizic,nu conteaza de unde a venit  ,ci important era faptul  ca era prietenul lui.
olguta186: ms moolt
biancapopescu6: cp 
Alte întrebări interesante