Limba română, întrebare adresată de tamarablajan, 8 ani în urmă

rezumat 25 de grame de fericire.
ofer 50 de puncte+inima stelute si coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hereforhelp0
2

"Ai putea sa te ocupi de el doua zile?" Așa a început prietenia dintre massimo, un medic veterinar și un pui de arici orfan. Puiul de aici nu are mai mult de 2-3 zile, e tot rozaliu și are pe spate o coroană de ace albe și moi. Cântăreşte doar 25 de grame şi plânge încetişor când ba îi e foame sau frig,ba se simte singur.lar plânsul acela ,atât de dez

nădăzjduit o face pe Massimo sa uite de apariția sa si tabieturile. Așa ca, Ninna, micuțul arici femela ,îi schimbă viața. Ea o linge pe Massimo cu înduioșare si se apropie. Dare era si un animal sălbatic iar cușca nu era un loc foarte bun pentru ea, ci afara , în pădure.

În această carte Massimo Vacchetta povesteşte cum un mic pui de arici a putut să îi schimbe viaţa dintr-o perioadă întunecată în una extraordinar de frumoasa.

Ea deschide un centru de reabilitare pentru arici ,Ca sa salveze cât mai multe exemplare aflate în pericol.

Răspuns de adelina2633
2

Explicație:

"Ai putea sa te ocupi de el doua zile?"

Asa a început prietenia dintre Massimo și un pui de arici orfan. Puiul de arici nu are mai mult de 2-3 zile, și are pe spate o coroana de ace albe și moi, cântărește doar 25 de grame și plânge încetișor când ii e foame, frig sau se simte singur.

Plânsul acestuia atât de deznădăjduit o face pe Massimo sa uite de apariția sa si tabieturile,asa ca Ninna, micuțul arici femela ii schimba viata.

Ea o linge pe Massimo cu înduioșare și se apropie. Dare era un animal sălbatic iar cușca nu era un loc bun pentru ea,ci afara în pădure.

Pe parcursul cărții Massimo Vacchetta povestește cum un mic pui de arici a putut sa ii schimbe viata,dintr-o perioada intunecata în una frumoasa.

Ea deschide un centru de reabilitare pentru arici pentru a salva cati mai mulți aflati în pericol.

Sper ca te-am ajutat!

#COPACEIBRAINLY

Alte întrebări interesante