Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

rezumat 5 pasi spre o viata mai buna PLS​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sara234Georgiana
2

Răspuns:

Explicație:

Eu stiu doar cartea asta:

mini-rezumat la filmul/cartea Five Feet Apart (La Cinci Pasi de Tine) ​

Stella Grant are fibroză chistică și puține șanse să supraviețuiască, singura salvare fiind un transplant de plâmâni. Stella și-a petrecut întreaga viață în spitale, iar pentru a putea face față situației, își planifică viața pas cu pas.Când îl întâlnește pe Will Newman, bolnav și el de fibroză chistică, viața ei este dată peste cap. Spre deosebire de Stella, Will e rebel, nu își ia tratamentele, iar de îndată ce va face 18 ani, vrea să călătorească în lume. Cei doi nu au voie să se apropie unul de celălalt, trebuie mereu să stea la 6 pași distanță, de teama infecțiilor pulmonare.Will are o bacterie rezistență la antibiotice, care l-a scos de pe lista transplantelor, de aceea Stella trebuie să stea cât mai departe de el.

   Stella își propune să trăiască, doar pentru că moartea ei i-ar zdrobi pe părinții ei, care deja au pierdut-o pe sora ei, Abby. Will în schimb este sătul de tratamente, și își dă seama că nu așa își dorește să își petreacă ultimii ani de viață.Will și Stella își petrec timpul împreună, învățând unul de celălalt lucruri esențiale despre viață, dar în același timp descoperindu-se unul pe celălalt.Inevitabil, cei doi se îndrăgostesc.

Răspuns de manole461
1

Răspuns:

Pentru a avea o viață mai bună in primul rand trebuie să trăiești sănătos. in al doilea rand trebuie să mănânci sănătos.Sa mergi la culcare mai repede.Sa linitezi statul pe telefon.Sa păstrezi igiena personala.

Explicație:

SPER ca te-am ajutat.


manole461: cu plăcere!
Alte întrebări interesante