Limba română, întrebare adresată de mateimita, 9 ani în urmă

Rezumat Alice in tara minunilor capitolul 4 va roooog raman dator. Plzzzzzz

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreianghel25
6

Sosi Iepurele Alb, cautandu-si manusile si evantaul si bombanind ca Ducesa o sa puna sa il execute. Cum dadu cu ochii de Alice, ii porunci sa se duca la el acasa si sa ii aduca o pereche de manusi si un evanta.
Alice fugi acasa la Iepurele-Alb si gasi pe o masuta un evanta si niste manusi. Gasi insa, langa ele si o sticluta. Cum se obisnuise ca, atunci cand bea din vreo sticluta, sa i se intample ceva interesant, bau si din asta. Crescu pe loc atat de mare incat trebui sa scoata un brat pe fereastra si un picior pe hornul casei. Statea asa, intepenita, si se gandea cum va fi soarta ei.
Sosi indata si Iepurele-Alb. Impreuna cu servitorii, el incerca intai sa o scoata pe Alice din casa, dar nu reusi. Atunci rasturnara prin horn o roaba cu pietricele ce se transformau in prajiturele cand ajungeau pe jos, pe langa Alice. Fata manca prajiturele pana se facu mica si putu sa iasa pe usa. Fugi la adapostul unei paduri dese si aci se intalni cu un catelus. Fata de ea era mare cam cat un cal, dar se juca cu crengutele aruncate de Alice pana obosi.
Rezemata de o floare de papadie, Alice privea in jur, intrebandu-se ce sa manance ca sa creasca la loc. Dadu cu ochii de o ciuperca, inalta cat ea. Pe ciuperca era o omida albastra ce fuma dintr-o narghilea lunga.



Alte întrebări interesante