Limba română, întrebare adresată de cristina6137, 8 ani în urmă

Rezumat capitolul 5 Alice in țara minunilor va roooggg mai detaliat ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irimieapetru
1

Fata Alice, principala eroină a acestei cărți, eacălătoria prin Țara minunilor începe în mod neașteptat de la sine: este zdruncinată de lenevie și de căldură, descoperă brusc un iepure, ceea ce nu este surprinzător în sine. Dar acest iepure sa dovedit nu numai că vorbea (ceea ce Alice nu era deloc surprins în acel moment), avea ceasuri de buzunar și orice altceva, se grăbea. Așa începe lucrarea "Alice in Țara Minunilor". Rezumatul cărții, desigur, nu descrie în detaliu toate evenimentele.

Alisa, arzând cu nerăbdare, sa aruncat în gaurăși a fost brusc într-un tunel vertical. Potrivit lui rapid (sau deloc, pentru că fata a avut chiar timp pentru a observa ceea ce este pe rafturile de perete, și a luat un borcan etichetat „Orange Marmelada“, care sa dovedit, din păcate, gol) nu a reușit. Dar, în această lume totul se termină, inclusiv căderea Alice, și destul de succes.

Lucrarea "Alice in Tara Minunilor" continua. Rezumatul său este alcătuit din următoarele evenimente. Fata se află în sala mare, iepurele a dispărut, dar a găsit o mulțime de uși și o cheie de aur mică pe masă, cu care putea deschide ușa care ducea spre grădina magnifică. Totuși, obținerea a fost imposibilă, deoarece personajul principal era prea mare. În același timp, ea a prezentat o sticlă pe care scrie "Drink me".

Aceasta incepe doar cele mai interesante evenimentelucrează "Alice in Țara Minunilor". Rezumatul capitolelor este curios. Lucrarea în sine este chiar mai interesantă. După ce ați citit textul din poveste al poveștii, veți fi familiarizați cu modul original al narațiunii lui Carroll.

Alice, în ciuda precauției ei,a hotărât să bea de la ea și a început să scadă rapid, chiar înspăimântat de faptul că se poate întâmpla ceva ce se întâmplă cu flacăra unei lumânări când este suflată. Din fericire, a existat un patty în apropiere, în cazul în care Alice citit "mă mănâncă". Fata, după ce a făcut-o, a crescut la așa mărime, încât începutul începe deja să-și ia rămas bun, cu picioarele lăsate mult mai jos.


cristina6137: Este de pe net copiat?
irimieapetru: nu
Alte întrebări interesante