Limba română, întrebare adresată de mihai9692, 8 ani în urmă

Rezumat capitolului 25 din colț alb

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maramanolache3010
1

Cap.% – ,eimbli!zitul
A2uns la coliba lui 8eedon Scott lupului ii trebuie foarte mult timp sa se imblin%easca. &upa ce-l musca pe acesta de cateva ori, dupa ce invata de la !att cateva lectii cu ciomagul, dupa ce omoara unul din cainii de sanie, 'olt Alb isi revine incet-incet, dar ramine tot un caine agresiv. Scott si !att intentionau sa-l impuste daca nu si-ar fi revenit, dar va%ind cat de inteligent este ii mai dau o sansa.
Cap.) – +eul iubiriiI
n tovarasia lui Scott, 'olt Alb nu mai ataca nebuneste, nu mai musca pe oricine. Scott ii arata foarte multa dragoste, il mingiie, ii vorbeste tot timpul frumos , pe un ton bland. &upa cinci ani de viata dura, de batai si durere in sfirsit are parte de dragoste, lucru nemaiintilnit de el. &evine liderul cainilor de sanie. Isi iubeste foarte mult stapanul si se imbolnaveste cand acesta pleaca intr-o calatorie . Intr-o seara Smith rumosul vine sa-l fure pe 'olt Alb cu un ciomag si cu un lant dar esteatacat violent de acesta si facut ferfelita. #-ar fi omorit daca nu veneau cei doi .
PARTEA a  aCap.1 –Urma cea lu!&a
Scott trebuie sa plece definitiv in 'alifornia si nu vrea sa-l ia si pe caine. Acesta simte, sufera cumplit si ii face o surpri%a sarind pe geam si suindu-se pe vapor. Scott se vede obligat sa-l ia cu el.
Cap.2 –Ti!utul $i! "u$
A2ung la conacul parintilor lui Scott, unde se afla si familia acestuia. Acolo trebuie sa se obisnuiasca cu toate persoanele din 2urul stapinului. 'ainele ciobanesc 'ollie ii face %ile negre, pentru ca este femela si 'olt Alb nu ataca femelele.
Cap.3- o"ia zeului.
'olt Alb trebui sa se obisnuiasca cu mosia stapinului, cu casa cea mare a acestuia, cu copiii acestuia , cu servitorii. "hionturile stapinului sau il educara. &upa ce manca cativa pui de gaina, invata repede ca nu are voie sa faca asa ceva. Stapinul il
Alte întrebări interesante