Limba română, întrebare adresată de anabog011896, 8 ani în urmă

rezumat carte de o pagina. De preferat 13+

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3

Răspuns:

Salut! ☕

Titlu: O pisicuța pentru Lucy

Autor: Holly Webb

Lucy și familia ei se mută în alt oraș, iar fetita (Lucy), speră din tot sufletul să se întoarcă înapoi la vechea ei casă.

La noua ei școală Lucy se simte singură și nedorita de nimeni. După o săptămână părinții îi dau în dar lui Lucy o pisicuța de rasa siameza pe nume Sky și spun că asta o va face să uite de vechea lor casa și școală, iar Lucy pretinde că nu va uita și se preface că nu-i place pisicuța, cu toate ca o îndrăgește imediat. Ea se joaca cu Sky doar când sunt singure, iar când întra cineva in casă, ea se preface că nici nu o observa.

În curând Lucy se împrietenește cu o fetita draguta pe nume Izzy, și își dă seama că îi place noua școală și noua ei casa.

Până la urmă părinții iau decizia să ducă pisicuța înapoi. Lucy hotărăște să spună că s-a răzgândit și vrea să țină pisicuța.

Când mama împachetează lucrurile lui Sky, pisicuța își dă seama ca nu o mai doresc și se ascunde într-un dulap. Lucy se întorse de la școală și o cauta peste tot, dar nu o găsește. Noaptea, convinsa ca pisicuța a fugit, Lucy a plecat să o caute afară. Când a luat din dulap căciula, vede pisicuța. Bucuroasă o ia de acolo și pune lucrurile ei la loc. Fetița o duce la ea in camera și dorm împreună. Amândouă sunt acasă!

Mult succes!

#PloaieDeVară


anabog011896: mersiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Utilizator anonim: cu mare drag :)
Alte întrebări interesante