Limba română, întrebare adresată de kiki2511, 8 ani în urmă

rezumat carte insula Doctorului Libris va rooog frumos...........​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de arusteiadriana2010
1

Insula doctorului Libris este o carte destul de interesantă având conținut destul de unic, sau cel puțin eu nu am prea auzit cărți care au cam aceeași idee.

Este vorba despre un copil pe nume Billy și aventura sa pornește cum tatăl său îl duce să petreacă vacanța pe lacul Katherine cu mama lui. Părinții se certau destul de des din cauza banilor și de aceia se întâmplă așa. Acesta văzând ca în cabana nu sunt nici un fel de televizoare sau calculatoare, vrând nevrând se apucase să citească ceva din plictiseală. Deși i se păruse mai interesant să descifreze unde este ascunsă cheia de la acea biblioteca cu vitrină decât să citească, undeva departe, parcă de pe insulă, se auzea exact sunetele care trebuiau să fie. Parca se întâmpla în timp real acea luptă cu Hercule contra un monstru de piatră. Pe măsura ce citea mai multe povesti apăreau și pe insulă… . Până când s-a dus să vadă.

Acolo se întâmplă multe, Deșii viata lui și povestea nu se petrece doar colo, tot la cabana, nu pe insula, își făcuse un prieten bun cu care petreceau aventurile. Acestea nu erau holograme și nici actori, erau perfect reale și când spun aventuri mă refer că chiar și au pus viața în pericol, armele și povesteștile sunt reale. Veți vedea singuri prin ce fel de emoții și aventuri trec încercând să scape vii, de fiecare data când plecau de acolo. Aveau nevoie de o carte noua pentru ai ajuta în „întâmplările” care se petreceau în timp real.

Sfârșitul este extrem de interesant și vă recomand cartea cu conținutul unic deoarece este creata cu multă creativitate și imaginație de autor scrisă pe înțelesul tuturor.

Nume: Insula Doctorului Libris

Autor: Chris Grabenstein


kiki2511: poți să îmi povestești un pic finalul...acolo am rămas și mâine ar trebui sa duc o fisa de lectura
kiki2511: te rog
Alte întrebări interesante