Limba română, întrebare adresată de lilianabohonyi, 8 ani în urmă

Rezumat Cartile lui Apolodor de Gelu Naum?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DeiuluStrikeruu
126

Apolpdor este un pinguin de la circ care este tenor. Odata a inceput sa fie trist fiindui dor de fratii lui din Labrador.

Prietenii lui de la circ au incercat sa-l inveseleasca cu bunurile lor. Dar Apolodor era foarte trist si intr-o zi, s-a suit pe un avion si a plecat. Nu s-a mai putut tine si a cazut pe o bucata mare de gheata. Mai tarziu, un vapor l-a vazut si l-a luat cu el. S-a intalnit si cu un hot care l-a impuscat dar din fericire Apolodor a supravietuit.

Oamenii au crezut ca este un martian iar hotul l-a prins si la legat. Apolodor a reusit din fericire sa scape si a fugit. A ajuns intr-un deşert unde nu era apa si o camila l-a dus si l-a atentionat ca poate murii de foame, de sete si de caldura.

Apolodor a parcurs un drum plin de pericole si peripetii dar a reusit intr-un final sa ajunga la Labrador dar a aflat ca ei nu mai sunt acolo si s-a interesant de ei si i-a gasit intr-un final.

Era foarte fericit ca intr-un final si-a gasit familia dar a inceput sa-i fie dor de prietenii lui de la circ si a iar s-a intristat. Familia lui i-a adus peste mult si a incercat sa il inveseleasca dar degeaba.

Apolodor s-a intors la ei pin acelasi drum periculos. Cand a ajuns acolo a realizat ca ei sunt prietenii lui cei mai buni si ca nu poate sa se desparta de ei. Asa ca a ramas cu ei!


La propoziti:TE GAMDESTI TI-AM DAT POVESTEA DE 19 RANDURI

Alte întrebări interesante