Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Rezumat cu textul o sută de rochii dau coroană va rooog ajutatațima ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GeorgeIancu13
2

Răspuns:

Rezumat!

Explicație:

Intr-o zi de luni, Wanda Petronski nu era la locul ei.Nimeni ,nici măcar Peggy si Madeline nu observasera.Ele începuseră toata distracția.

În aceea zi Wanda nu venise la scoala. Ea era tipul de fata timidă ,care nu începea niciodată o ceartă.Wanda era săracă.Purta mereu aceeași rochie albastră spalucită si traia în Boggings Heights .O saptamana Wanda nu a venit la scoala,dar Peggy si Madeline au observat asta abea după 2 zile.Fetelor le a părut rau, pentru ca cu câteva zile înainte au ras de Wanda alături de toate fetele populare .

În aceea zi ,Wanda se intalnise cu fetele si de la o intrebare,Wanda a început să mintă doar ca sa nu se faca de ras.Spunea că are o sută de rochii colorate si frumos aranjate in dulapul ei...sau spunea ca are o multime de perechi de pantofi pentru fiecare rochiță.Fetele radeau cu pofta si faceau mișto de Wanda.

Intr-o zi , la scoala se organiza un concurs de desen. Fetele trebuia sa deseneze rochii.Peggy si Madeline erau apăsate din ce in ce mai mult după faza de câteva zile.Se hotărâtă să îi facă un bilet si sa-i l trimita Wandei.

Următoarea zi, in clasa erau lipite numai desene cu rochii.Mai exact o sută de desene cu rochii colorate si diferite.Doamna profesoară anunță câștigătoarea. Castigatoarea era Wanda cu cele o sută de rochii colorate.    Toti incremenira. Profesoara deschise o scrisoare.Era de la tatăl Wandei care spunea ca se va muta din oras si nu va mai venii la scoala aici din cauza ca Wanda era supărată. Fetele se simțeau vinovate.

După scoala, Peggy si Madeline pleaca spre Boggings Heights.

Se uita după fiecare casă.Dupa multe căutări nu au găsit casa.

La scoala, au primit o scrisoare de la Wanda prin care le spunea ca nu e supărată pe ele.

Asa ca, chiar daca Wanda era săracă și batjocorită ,tot a avut puterea sa treaca peste si sa ierte.


Utilizator anonim: mulțumesc
Utilizator anonim: ma poti ajutaaaaaa
Utilizator anonim: Te rooooooog
Alte întrebări interesante