Limba română, întrebare adresată de nfjidhsbshusos, 8 ani în urmă

Rezumat Gradina lui poppy VA ROG DAU CORONA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de avvva
3

RĂSPUNS:

Grădina lui Poppy este o carte despre grădinărit.Fetele participă la un concurs cu schița unei grădini comunitare, una care conține și fructe și legume care să poată fi folosite la cantina școlii, și plante aromatice pentru stimularea simțurilor, alei accesibile tuturor, decorate cu cioburi de farfurii și o pictură murală superbă.

Visul lui Emily este despre dragostea față de animale. Emily nu are voie să aibă un animal de companie (e o familie prea mare, pentru ca părinții să-și asume o responsabilitate în plus) dar se oferă voluntar la un adăpost de animale. Iar când află că adăpostul urmează să fie închis, își cooptează prietenele pentru a salva situația. Împreună, organizează o strângere de fonduri pentru a repara acoperișul adăpostului, pentru ca acesta să continue să funcționeze.

Maya, Izzy, Poppy și Emily nu schimbă lumea. Dar schimbă o părticică din ea, o părticică din lumea lor, și asta contează enorm de mult, pentru că acțiunile lor pot inspira și pe alții și pot declanșa un lanț întreg de schimbări și de gesturi de bunătate.

Alte întrebări interesante