Engleza, întrebare adresată de aoikenma336, 7 ani în urmă

Rezumat la cartea 1 de la The Scum Villain's Self Saving System URGENT!!!! DAU 50 PUNCTE SI CORONA ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de KingHercules
1

Luo Binghe este un orfan care a crescut pe străzi, bătut, abuzat și urmărit până și-a găsit un cămin în brațele unei spălătorii iubitoare, dar sărace. Cine a murit. Luo Binghe și-a găsit apoi drumul către Vârful Qing Jing, unde Shen Qingqiu este maestru, și a devenit discipol, doar pentru a fi bătut, abuzat, înfometat și umilit. Prin toate acestea, el a fost ascultător, consecvent și depune toate eforturile pentru a fi un bun student și a învăța cultivarea. Când shizun-ul său începe brusc să-i acorde atenție, punându-i întrebări în loc să-l scoată și bătut, Luo Binghe nu prea știe ce să creadă sau să simtă despre asta. Dar el va profita de toate avantajele pe care le poate, bucurându-se de atenție și forțându-se mai mult pentru a-i face pe plac lui Shizun și a deveni mai puternic.

Luo Binghe poate părea simplu - scris ca protagonistul unui roman de armăsar, s-a acordat mai multă atenție puterii și aspectului său decât inteligenței sale - dar nu este. El interiorizează cuvintele lui Shen Qingqiu de-a lungul cărții, luând în considerare comportamentele ciudate ale lui shizun și învățând cum să le rezolve. Dacă lui Shen Qingqiu îi place mâncarea bună, Luo Binghe va găti pentru el. Dacă Shen Qingqiu are nevoie de un monstru ucis sau de o misiune îndeplinită, Luo Binghe o va face fără îndoială. Luo Binghe este un manipulator înnăscut, obsesiv și viclean, pe care Shen Qingqiu nu le vede, prea ocupat să fie prins de cât de uimitor va fi Luo Binghe când va fi mare.

Din nou și din nou, Shen Qingqiu este pus în situații în care oamenii sunt răniți și riscă să moară, dar pentru el nu este real. Nimic din ele nu este real. Pentru tot ce este el aici, în această lume, este lumea unei cărți și acești oameni nu sunt altceva decât personaje fără gânduri sau sentimente reale. Chiar și atunci când sângerează sau este rănit, Shen Qingqiu încă nu își poate învălui ideea că acest lucru ar putea fi pur și simplu real. El este în adâncul gâtului în negarea lui și nu dorește să iasă din ea și nu își face timp să se întrebe ce vor face micile sale schimbări și cum vor afecta viitorul.

Sist


aoikenma336: HOLY SHESHH MERSI!
KingHercules: np
Alte întrebări interesante