Limba română, întrebare adresată de jshskhskslsj, 7 ani în urmă

Rezumat la cartea”Anotimpul albinelor” de Linsday Eager va rog(dau coroana)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Carlo2176
2

Cartea "Anotimpul albinelor" de Lindsay Eager este o poveste plină de farmec despre prietenie, aventură și magie. Naratoarea poveștii este o fată de 11 ani numită Iris, care locuiește împreună cu mama și sora ei mai mică, Rosie. Tatăl ei a murit într-un accident de mașină și Iris se luptă să găsească un loc în lume fără el.

În timpul unei zile petrecute în pădure, Iris descoperă o albină magică numită Rufus. Rufus îi încredințează o sarcină importantă: să-l ajute să adune suficiente flori până la sfârșitul verii, pentru a supraviețui iernii. Iris își face un grup de prieteni, iar împreună pornesc în aventură pentru a găsi florile magice de care au nevoie pentru a salva familia lui Rufus și întreaga colonie de albine.

În timpul aventurii lor, Iris și prietenii ei învață lecții valoroase despre prietenie, curaj și încredere. De asemenea, Iris începe să-și găsească locul în lume și să-și înțeleagă mai bine durerile și bucuriile vieții.

"Anotimpul albinelor" este o carte ușor de citit, cu personaje memorabile și o poveste încântătoare, care îmbină perfect realitatea cu magia. Este o carte potrivită pentru copiii cu vârste între 8 și 12 ani și pentru toți cei care iubesc aventura, magia și prietenia.

Sper ca te-am ajutat. =)
Coroana daca ti-a fost de folos. =)

Alte întrebări interesante