Limba română, întrebare adresată de Andrusca090805, 9 ani în urmă

Rezumat la Familia Penderwick de Jeanne Birdsall . Va rog dau coronita.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bearhyperov108p
38
Familia Penderwick - tatăl şi cele patru fete ale sale - se pregătea să-şi petreacă vacanţa de vară la căsuţa de pe plajă închiriată în fiecare an, dar află în ultimul moment că aceasta a fost vândută. Dorind să le ofere fetelor o vacanţă frumoasă, domnul Penderwick găseşte de închiriat o căsuţă la munte, pe domeniul Arundel. Bucuroase, cele patru surori, Rosalind, Jane, Skye şi Batty, sunt gata de plecare, luându-l cu ele şi pe Dulău, câinele familiei.

După un drum cu peripeţii, ajung la căsuţa de vacanţă, care, spre surprinderea lor, este o frumoasă casă de oaspeţi. Aici îi vor cunoaşte pe: simpaticul grădinar Cagney, doamna Tifton, băieţelul acesteia, Jetfrey, şi alte persoane mai mult sau mai puţin îndrăgite de fete. De acum începe într-adevăr vacanţa, magia şi aventura, în încercarea de a descoperi fiecare colţişor al domeniului.

Cum se vor distra şi prin ce aventuri vor trece în vacanţa petrecută împreună, veţi descoperi citind această carte, pe care o puteţi împrumuta de la Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene.

Alte întrebări interesante