Limba română, întrebare adresată de erenmbas09, 8 ani în urmă

Rezumat lung evadarea din biblioteca domnului Lemoncelo , si care sunt personajele din poveste ? Dau coroana si inima

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandruuu27
30

Răspuns:

Kyle Keely şi cu fraţii lui joaca vânătoarea de nimicuri preţioase de la Firma de Fantezie Lemoncello. Kyle a gasit conul de brad iar acum alerga in casă pentru a gasi ultimul obiect ,era o ghicitoare: Găseşte două monede din anii 1982 care adunate fac 30 de cenţi însă una nu poate fi de 5 cenţi. A ajuns în casa pe scurtatura caci Mike era in pragul uşii și pentru a-l întrece, Kyle sparsese geamul de la demisol cu piciorul şi îl deschise a ajuns înaintea fraţilor lui mai mari iar ei trebuiau să puna lucrurile la loc aşa cum le gasiseră dar tata a aflat de geamul spart şi aşa a ajuns Kyle să fie pedepsit o săptămâna nu avea voie la calculator şi a ramas fara 50 de cenţi din alocaţie.

În autobuz Kyle şi-a salutat toţi prietenii şi s-a aşezat lângă Akimi Huges, cea mai bună prietenă a lui. Ea i-a amintit de un eseu pentru şcoală de care el uitase iar la şcoală a avut nenorocul de a afla pentru ce era eseul. Era ca cel care a scris cel mai bun eseu să doarmă o noapte in biblioteca Lemoncello supra moderna. Iar el a scris în autobuz un eseu de nimic cum zice el.

A doua zi la scoală s-au anunţat câştigătorii: Miguel Fernandez , Akimi Huges , Andrew Peckleman , Bridgette Wadge , Sierra Russell , Yasmeen Smith-Synder , Sean Keegan , Haley Daley , Rose Vermette , Kayla Corson , Charles Chilingtong şi Kyle Keely. De acasă după cum au fost anunţaţi şi-au adus o pereche de haine de schimb un sac de dormit şi o pereche de chiloţi pentru cei mai slabi de înger.

În bibliotecă erau: Cupola Minunilor prevăzută cu 10 ecrane gigantice care pot face camera să pară o navă spaţială pe Marte , roboţi care mişună prin bibliotecă rearanjând cărţile şi Centrul de studiu electronic cu 36 de televizoare cu plasmă. După ce toţi s-au distrat bine s-au culcat .(aveau voie în bibliotecă 24 de ore) Dimineaţa o muzică a pornit deodată şi i-a trezit. După aceea au fost anunţaţi de domnul Lemoncello că au şansa să joace un nou joc dar că poate pleca cine vrea. Şi au plecat: Kayla Sean şi Rose. Jocul se numea: Evadarea din biblioteca Lemoncello.

Tot ce trebuia să facă e să găsească ieşirea secundară folosind doar ce au în bibliotecă. Pe parcurs au mai fost eliminaţi jucători Bridgette, şi Yasmeen. În final a mai fost eliminat Andrew pentru că a furat permisul Sierrei iar mai târziu şi Charles pentru că l-a intimidat pe Andrew să fure permisul Sierrei.

În final au găsit ieşirea de faţă cu domnul Lemoncello. Chiar în ultimele minute


erenmbas09: merci
erenmbas09: mult
Alte întrebări interesante