Limba română, întrebare adresată de moceanadela, 8 ani în urmă

rezumat Olguța și un bunic de milioane
VĂ ROG SA FIE LUNG ȘI SA AIBA : 1.SITUATIE INITIALA (5-7RÂNDURI )
2. SUCCESIUNE DE INTSMPLARI (MINIM 50 DE RÂNDURURI )
3.SITUATIE FINALA ( 5-7 RÂNDURI )
MENTIONEZ FAPTUL CA DAU CORIANA ȘI MULTE PUNCTE ȘI CA PUTETI SA FACEȚI ȘI PE FOAIE DOAR SA SCRIEȚI FRUMOS
MULȚUMESC ANTICIPAT !!!!!
(TERMEN LIMITA 30 APRILIE )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de calmoiolivia1
1

 Olguţa e o puştoaică de 12 ani care locuiește în Cluj, este foarte deșteaptă (are un IQ mai mare decât toți colegii ei) și are o situație familială nu foarte plăcută. Mama ei este bolnavă, iar tatăl este plecat la muncă în străinătate. Bunicul ei Constantin este putred de bogat, dar Olguța nu l-a mai văzut de când era foarte mică. El este certat cu toată familia și nu mai ține legătura cu fiul (tatăl Olguței) și fiica sa (mătușa Nina) de mult timp. Tocmai de aceea este foarte ciudat atunci bunicul ține morțiș s-o vadă pe Olguța. Chiar dacă Olguța îl refuză, Constantin nu se dă bătut. Își trimite ”gorilele” după ea, aceștia având instrucțiuni clare să n-o scape din ochi și s-o aducă la el cu orice preț.

Olguța face tot posibilul să i se scape urma, însă în încercarea sa are parte de tot felul de aventuri, de situații primejdioase și de oameni dubioși. Nimeni nu e ceea cine pare a fi și totul pare ciudat și de neînțeles pentru Olguța. Dar bineînțeles că se va clarifica toată situația la final și deznodământul este fericit pentru toată lumea implicată

sper ca te-am ajutat un pic


moceanadela: mersi
moceanadela: nu pot sa îți dau mai mult de atât pentru ca nu e lung și nu are cerintele mele dar , sper sa fii și tu multumit(ă)
calmoiolivia1: OK NU MA SUPAR DELOC SPER CA PUTIN TE-AM AJUTAT
Alte întrebări interesante