Limba română, întrebare adresată de ruxycretu, 8 ani în urmă

REZUMAT pentru cartea: La cinci pasi de tine
Autor: Rachel Lippincott

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kittyyyyy
198

Explicație:

Stella Grant are fibroză chistică și puține șanse să supraviețuiască, singura salvare fiind un transplant de plâmâni. Stella și-a petrecut întreaga viață în spitale, iar pentru a putea face față situației, își planifică viața pas cu pas.

Când îl întâlnește pe Will Newman, bolnav și el de fibroză chistică, viața ei este dată peste cap. Spre deosebire de Stella, Will e rebel, nu își ia tratamentele, iar de îndată ce va face 18 ani, vrea să călătorească în lume. Cei doi nu au voie să se apropie unul de celălalt, trebuie mereu să stea la 6 pași distanță, de teama infecțiilor pulmonare. Will are o bacterie rezistență la antibiotice, care l-a scos de pe lista transplantelor, de aceea Stella trebuie să stea cât mai departe de el. Atracția dintre ei este mult mai mare decât frica de moarte, și ei stabilesc o distanță mai mică între ei, de 5 pași.

Stella își propune să trăiască, doar pentru că moartea ei i-ar zdrobi pe părinții ei, care deja au pierdut-o pe sora ei, Abby. Will în schimb este sătul de tratamente, și își dă seama că nu așa își dorește să își petreacă ultimii ani de viață.

Will și Stella își petrec timpul împreună, învățând unul de celălalt lucruri esențiale despre viață, dar în același timp descoperindu-se unul pe celălalt.Inevitabil, cei doi se îndrăgostesc.

Când Stella primește vestea că va primi plămâni noi, ea este pusă în situația de a accepta plămânii noi, dar a-l pierde definitiv pe Will, sau de a-i refuza și a avea o șansă cu Will.

ADOR această carte,este una dintre preferatele mele. Eu am văzut filmul si am citit si cartea,deci pot spune cu incredere ca acest rezumat este unul 100% original.Am muncit foarte mult la el. Oricum sper ca te-am ajutat :))


kityyyyyyyyyyyyy: Nu ai pentru ce
kityyyyyyyyyyyyy: bine
ama3134: Am postat
kityyyyyyyyyyyyy: bine o sa ma uit acum
ama3134: Multumesc din suflet❤
kityyyyyyyyyyyyy: ❤ cu placere
ama3134: Pana deseara crezi ca o sa fie gata pt ca imi trebuia neaparat pe maine
ama3134: ??
ama3134: Uhh
ama3134: Imi cer scuze ca te innebunesc dar imi trebuie neaparat si nu ma descurc
Alte întrebări interesante