Studii sociale, întrebare adresată de Mimi1505, 8 ani în urmă

Rezumat pentru "Tall girl" filmul de pe Netflix
VA ROOOG!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mariouy12
9

Răspuns:

Multumesc de cerere, acest film este foarte bun si m-am simtit bine sa il vizionez!

Uite rezumatul:

Explicație:

In Tall Girl este vorba despre viata unei adolescente pe nume Jodi Kreyman. Aceasta fiind o adolescenta normala in ciuda faptului ca are 185 cm inaltime, ceea ce ea considera a fi un defect. Aceasta era deseori badjocorita de anumiti colegi, acestia punandu-i porecle sau intreband-o "Cum e vremea acolo sus?!" .

Jack Dunkleman este un coleg si un bun prieten de al lui Jodi, acesta fiind indragostit de ea chiar daca ea initial nu simte nimic fata de el. Jack tot incearca de 7 ani buni sa o convinga pe Jodi ca ar putea fi impreuna, dar aceasta nu se razgandeste, plus ca de multe ori il crede ciudat pentru ca acesta cara cu el de 7 ani o lada de lemn inc are isi tine cartile pentru scoala, asta nu pentru ca nu si-ar permite un ghiozdan, ci pentru un scop mult mai MARE.

Jodi este cea mai buna prietena cu Fareeda, o fata afro cu mult chef de viata.

Intr-o buna zi, la ora de chimie, pe usa clasei intra un baiat inalt, cu ochii albastrii, cu parul lung si blond, ce avea sa fie noul lor coleg venit din Suedia pentru schimb de experiente, pe nume Stig Mohlin, acesta urmand sa stea 1 an in liceul lor.

Parintii lui Dunkleman il gazduiesc pe suedez in aceasta perioada de timp in casa lor.

Jodi se indragosteste de el imediat cum il vede dar nu se crede in stare de a fi impreuna cu un baiat ca acesta.

Dunkleman nu este prea bucuros de prezenta acestui coleg nou, deoarece risca sa o piarda pe Jodi.

In timp ce toate fetele roiau in jurul lui Stig, Jodi nu putea sa isi faca curaj sa vorbeasca cu el, dar isi tot zambeau reciproc si isi aruncau priviri.

Intr-o seara, Jodi era foarte trista in urma unei farse facute cu o zi in urma de catre un coelg si iubita rea a lui Stig, iar cand Stig a sunat-o pe Jodi pentru a veni unde locuieste el (la Dunkleman), aceasta a crezut ca este iar o farsa si l-a injurat si i-a vorbit urat, urmand sa se intalneasca totusi, s-au sarutat, urmand sa se revada a doua zi la scoala.

In acea seara, totusi, Stig ii cerea sfaturi lui Dunkleman, acesta intrmand-ul sa ramana la iubita sa actuala, Kimmy, pentru a nu se crea un scandal. (Dunkleman il sfatuieste sa faca asta deoarece ii place de Jodi si nu voia sa i-o fure).

A doua zi, Stig nici nu o mai baga in seama pe Jodi, il cheama pe Dunkleman la masa celor populari pentru a-l prezenat si a vorbi ceva important.

S-au intamplat multe pana in seara balului, Stig ii promisese lui Jodi ca o sa mearga cu ea la gala surorii sale mai mari, Harper, dar acesta nu a ajuns deoarece l-a ajutat pe Dunkleman la o petrecere acasa. Stig ii promisese ca o sa se desparta de Kimmy pentru a putea fi impreuna cu ea, dar uita sa o mai faca. In dimineata dinaintea balului (dupa petrecerea de la Dunkleman), Jodi doarme iar Dunkleman ii aduce un cadou (ACEASTA PARTE M-A EMOTIONAT FOARTE MULT, O SA VEZI FILMUL SI O SA INTELEGI), o pereche de pantofi cu toc.

In seara balului, toti se distrau, Kimmy si Stig au iesit regina si regele balului, totusi Stig nu se simtea deloc bucuros, pentru ca o pierduse pe Jodi.

DAAAR Jodi apare dintr-o data, ia microfonul si incepe sa spuna ca nu este deranjata de ce spun ceilalti despre ea si ca recunoste ca a facut greseli dar o sa le indrepte. Se impaca cu Fareeda (se certasera cu 2 zile inainte)  si pleaca. In drum se intalneste cu Stig care ii spune ca s-a despartit de Kimmy pentru ea si o intreaba daca pot sa o ia de la inceput.

Jodi raspunde ca o sa o ia de la inceput, dar nu cu el.

Ajunge acasa la Dunkleman, vorbesc despre cele intamplate si isi da seama ca in tot acest timp, iubitul / baiatul perfect pe care-l tot cauta se afla, la propriu, chair sub nasul ei.

Dunkleman ii arata lui Jodi de ce cara de atatia ani cu el acea cutie de lemn, se urca pe ea pentru a fi la nivelul fetei si se saruta.

ACEST FILM TE TRECE PRIN MULTE EMOTII SI CRED CA ORICINE SE POATE REGASI MACAR INTR-UN PERSONAJ.

(SCUZE DACA SUNT GRESELI DE SCRIERE, DAR SCRIU FOARTE REPEDE)


Utilizator anonim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Utilizator anonim: Ce multe este ba
Alte întrebări interesante