Limba română, întrebare adresată de bibi12548, 8 ani în urmă

Rezumat scurt la Castelul fetei in alb . Sa nu fie copiat
urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amy8823
78
Acțiunea se petrece într-o vacanță de vară.
In satul Cireșarilor domnea o plictiseala grozavă. Aceasta a fost întreruptă de vestea lui Tic, cum ca, in comuna lor ar fi venit o fata noua, îmbrăcată în alb. Acesta a vrut să afle cine e, dar din păcate șiretlicurile lui nu au dat roade. Fata, Pe nume Laura voia să-i cunoască pe Cireșari.
Ursu câștigă un meci de box, adversarul lui fiind un sportiv renumit.
Laura este răpită de 3 indivizi. Aceasta reușește să le trimită un mesaj de salvare Cireșarilor, dar uita sa menționeze locul unde se afla. Aventurierii vor fi nevoiți să investigheze mult până să o găsească. Tic va merge să îl caute pe primul mesager al Laurei, cel care a primit mesajul de salvare de la ea.
Cireșarii reușesc, după multe peripeții și aventuri sa o găsească pe Laura într-un castel. In timpul căutărilor Dan și Ursu vor găsi un document scris de logofătul de divan Cristache Zogreanu, Iar Laura găsește un document care atesta existența a 2 castele, într-unul din el aflându-se ea.
După ce Cireșarii o găsesc pe prizoniera din castel, cu toții afla că, de fapt, cei 3 indivizi care au rapit-o pe Laura erau tatăl ei, un renumit profesor de istorie și asistenții săi .

Scuze că e cam lung, dar nu am putut scurta mai mult. Oricum, cartea e destul de lunga, dar eu ți-am scris aici ce era mai esențial.
Alte întrebări interesante