Limba română, întrebare adresată de bdhedi6, 8 ani în urmă

Rezumat toate punctele mele
Coronita
Rozumat

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ruluk101
1

Răspuns:

Roy Eberhardt este noul copil în școală și simte toate greutățile. De la trecerea de la munții frumoși, calmi din Bozeman Montana până la orașul deprimant de plat Coconut Cove, Roy s-a simțit nedorit și în afara locului. Pentru a adăuga la problemele sale, el a atras atenția bătăușei școlii, Dana Matherson. Într-o ocazie când Dana și-a forțat fața spre fereastra autobuzului, Roy vede un băiat descult care fuge de la stația de autobuz. Curios, întreabă băiatul din jurul școlii în acea zi, dar nimeni nu pare să știe cine este.

Câteva zile mai târziu, Roy îl vede din nou pe băiat și decide să fugă după el. Dana îl prinde pe Roy și îl sufocă, dar Roy îl lovește și alergă după băiat, pe un spațiuverde de golf și este lovit de una din bile. La întoarcerea la școală, se confruntă cu o fată dură și roșcată, care vrea să știe de ce a fugit. Când admite să-l alunge pe băiat, roșcatul îl avertizează să se întoarcă, ceea ce nu-i mai marește curiozitatea. Roy continuă să îl caute pe băiat, găsind o tabără improvizată sub pod, dar nu mai mult. Fata roscata (pe care Roy a descoperit ca se numeste Beatrice) ii fura motocicleta, obligandu-l sa o urmeze intr-o curte din apropiere. Descoperă că băiatul care fuge este numit Mullet Fingers, iar el este fratele său vitreg. El fuge de acasă deoarece crede că va fi trimis la sala de minori dacă se va întoarce. Roy promite să se întoarcă și se despart.

Mai târziu, Beatrice îl contactează pe Roy să-l roage să-l ajute pe Mullet Fingers, care a fost mușcat de câinii de gardă de pe șantierul clădirii viitoare a Mamei Paula, All American Pancake House. Mullet Fingers dezvăluie că vandalizează site-ul trăgându-și mizele și distrugând echipamentul, devenind frustrat de lipsa de reacție la încercările mai timpurii, mai pașnice. Piciorul lui este infectat, iar Roy și Beatrice îl duc la spital în ciuda protestelor sale, dându-i numele doctorului Roy. După ce spitalul contactează părinții lui Roy și se dezvăluie înșelăciunea lui, el refuză să renunțe la identitatea reală a prietenului său. Roy, Mullet Fingers și Beatrice devin mai aproape de timp, iar Mullet Fingers îi dezvăluie în cele din urmă lui Roy că site-ul mamei Paula va fi plasat pe un șir de burrowing owl și adevăratul său scop este să-i protejeze.

Între timp, corporația care încearcă să construiască pe acest site devine din ce în ce mai frustrat de vandalism și de întârzierile care vin cu ei. Ei decid să aibă premiul devreme, dar Roy și Beatrice îi conving pe mulți dintre colegii lor să participe în semn de protest. De asemenea, apare și degetele Mullet, îngropate într-una dintre burduvele bufniței și ținând un șir atașat la o găleată pe care o susține că este plină de mocasine din bumbac. Acest lucru se dovedește a fi fals, dar, din moment ce tot mai mulți oameni (inclusiv "mama Paula") se întorc împotriva corporației, devine foarte clar că nu vor merge mai departe cu construcția. În cele din urmă, se dezvăluie că nu au depus actele necesare pentru a construi peste locul bufnitelor, astfel că, într-un efort de salvare a fetei companiei , compania acuză totul de VP-ul incompetent și transformă terenul într-o rezervatie de bufnite . Bufnițele sunt in siguranta și Roy și-a făcut niște prieteni și a învățat să aprecieze frumusețea naturală din Florida.

Alte întrebări interesante