Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Rezumati textul de mai sus in cinci randuri.La curtea caselor lui conu misu e zarva mare pe portile deschise larg nu mai contenesc saniile incarcate cu musafiri. e pom de craciun la care sunt poftiti copiii tuturor parintolor. in mijlocul salonului incapator e asezat bradul impodobit sati ia ochii cocoanele se invartesc de colo pana colo randuind lucrurile la locul lor. Copiii nerabdatori asteapta in odaia din dreapta semnalul cand vor putea intra. mai sunt de asezat jucariile cate o carte de vizita cu numele copilului caruia i se cuvine.
aaa!! ce frumos! ce frumos!! cum sclipeste beteala ! uite si lumanarile aprinse! si ce de jucarii! trambite tobe papusi !!

help dau 35 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Denisaisa2002
228
In pragul Craciunului la poarta lui conu misu saniile si oamenii cu musafiri nu contenesc a se opri
Intr-o incapere, in mijlocul unei sale, este asezat un brad, frumos impodobit, care atrage atentia tuturor , iar cateva cocoane fac ordine in sala.
Copii de afara , asteapta sa li se strige numele, pentru a intra  in incapere sipentru a i se oferi unul dintre multele cadouri.
Iar unele persoane incep sa spuna ca e frumos , ca beteala sclipeste minunat , ca lumanarile sunt aprinse  si ca trambitele suna,iar jucariile sunt de nenumarat.
Sper ca te-am ajutat.

george24G24: mersi
Alte întrebări interesante