Rezumatul calculului (×+2)²- (x+1)(x-1) este...
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(x+2)²- (x+1)(x-1) = x²+4x+4 -x²+1 = 4x + 5
Răspuns de
0
Aplicăm formulele (a+b)² = a² + 2·a·b + b² şi (a-b)(a+b) = a² - b².
(x+2)² - (x+1)(x-1) = x² + 2·x·2 + 2² - (x² - 1²) = x² + 4x + 4 - x² + 1 = 4x + 5
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă