Limba română, întrebare adresată de 12233455, 8 ani în urmă

Rezumatul cartii "Cumsa faci sa nu citești in vacanta de vara". Va rog!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ale9715
7
Charlie Joe Este un băiat căreia nu ii plăcea cititul. Ca să le facă pe plac părinților lui, s-a dus într-o tabără de vară. Acolo mai erau și prietenii lui Katie si Nareem,care mergeau acolo in fiecare vara. El voia să îi facă pe toți tocilarii de acolo să devină ca el.Sa nu le placa cititul si nici scrisul. În tabără, s-a împrietenit cu cu mulți copii ,pe care a reușit într-un fel sa ii transforme ca el.
In ultima seara,Lauren,o prietena,i-a spus ca,Jared,,iubitul’’ ei a folosit-o doar ca sa facă ea toată treaba.Si i-a mai spus ca Jared voia sa copie de la ea la testul final.Charlie Joe știa ca o sa aibă necazuri daca o ajuta ,dar totusi nu a ezitat sa o ajute.Planul lui a fost sa o facă pe Lauren sa nu meargă la test,ca Jared sa nu poată copia.
A mers super bine planul,dar dupa cum știa,Charlie Joe a fost foarte certat.
Cand au venit parintii sa isi ia copii,Dr.Mal,directorul taberei ,le-a spus părinților băiatului ca trebuie sa vorbească ceva cu ei,dar,dupa ce isi iau la revedere toti.
Diploma cu o bursa pt anul viitor s-a dus la Lauren,dar ea nu a acceptat-o.A spus ca Charlie Joe o merita.Lauren a povestit tot ce a facut băiatul pentru ea ,si cu toții l-au iertat pe Charlie.
Sper ca e Ok! Coroana?
Alte întrebări interesante