Limba română, întrebare adresată de alex5164, 8 ani în urmă

Rezumatul COMPLET la cartea Casa Secretelor primul volum
Ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaaanaa109
2
Totul începe destul de enigmatic, dar repejor aflăm că situația familiei din față ochilor noștrii nu este tocmai una roz, ei fiind decăzuți din punct de vedere financiar. Acest declin este datorat tatălui celor trei copii( cu temperamente foarte diferite), care fusese medic până ce adormise inexplicabil și se trezise cu un bisturiu plin de sânge, cu care sculptate un semn ciudat pe abdomenul unui pacient. Logic și normal, a fost expediat rapid de la spital.
Părinții alături de cei trei copii, Brendan, Eleanor și Cordelia, caută o casă care să creeze aparența unei bogății. Și o găsesc, extravagantă, uluitoare și ca valoare, se ridica undeva la 4-5 milioane. Dar nu, ea este foarte ieftină, suspect de ieftină și familia Walker o cumpară. Dar la doar câteva ore, încep să se petreacă lucruri suspecte și curând întreagă familie descoperă o ființă demonică, pe nume Vrăjitoarea Vântului, care le distruge interiorul casei( mă rog, casa era a ei) și îi trimite pe părinți cine-știe-unde.
Când se trezesc din leșin Breandan și Cordelia se duc să o caute pe sora lor mai mică, toți trei căutându-i ulterior pe părinți. Dar nici unde. Ulterior, descoperă că nu mai erau în San Francisco, ci undeva unde existau doar lucruri periculoase și bizare.

alex5164: ms dar doresc putin mai in detaliu
Alte întrebări interesante