Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Rezumatul D-L GOE CINE E IN CLASA A 6

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de todicaelena64
1

Răspuns:

În această schiţă autorul ne prezintă comportamentul unui copil răsfăţat. Acesta este dus de mama, mătuşa şi bunica lui la Bucureşti.

În tren, Goe face o mulţime de prostii. Mai întâi scoate capul pe fereastră şi îi zboară pălăria cu tot cu bilet. Apoi cade în nas iar după aceea se blochează în toaletă.

Goe trage şi semnalul de alarmă şi trenul se opreşte brusc. Ca să nu fie pedepsit, mam’mare se preface că doarme cu băiatul în braţe.

Goe ajunge la Bucureşti fără să fie pedepsit pentru poznele lui şi este în continuare răsfăţat de cele trei cucoane.


todicaelena64: Daca știu te ajut cu mare drag ... care exercițiu ?
todicaelena64: ok
todicaelena64: dă-mi câteva minute
todicaelena64: nu știu dc dar nu merge să trimit scrisoarea ....
todicaelena64: Dragă prietenă... Îți scriu că sa te pun la curent cu noutățile de aici ... După cum cred că nu știi , m-am mutat cu familia mea in Polonia , departe de Berlin , și de toate nenorocirile de acolo , dar nici aici nu am scăpat. Pe parcursul fugii , tata și-a pierdut un braț , încercând să ajute un copil , sora mea Izabela a fost împușcată de un vagabond care hoinărea in drumul nostru ... Am auzit svonuri , că arsenalul C.I.A face ravagii pin Europa și URSS ,
todicaelena64: și că aveau un anume avantaj , nu știu , un avion de spionaj , sau ceva de genul asta ... Am auzit ceva și despre trupele secrete sovietice , K.G.B. , Pe lângă arestări şi alte măsuri coercitive, KGB aplica pe scară largă metoda internării în ospicii a oponenţilor politici. Dragă ... nu mai știu ce să-ți spun , sper că tu și fratele tau sunteți bine , sper că după război sa ne revedem , chiar daca atunci o sa fim bătrâne și fără forță ...sper să-mi poți răspunde înapoi ... Te iubesc !
todicaelena64: l-am trimis pe bucăți
todicaelena64: sper că te am ajutat ...
Alte întrebări interesante