Limba română, întrebare adresată de AndaMădălina200, 9 ani în urmă

rezumatul de la Bubico?
va rog,este urgent,sa fie detaliat si destul de scurtut va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cipriciprian110
2
                                                 BUBICO
                                               ( rezumat)
     In aceasta opera , autorul vrea sa evidentieze comportamentul neadecvat a unei doamne fata de catelul ei.
     Autorul a plecat in drum spre Ploiesti cu trenul. Trenul era plin , dar a cautat prin fiecare cupeu si a gasit o canapea libera.
     In fata acestuia era o ,,javra'' cu o cucoana . Apropiindu-se de ea , ,,potaia'' a sarit repede la el .Facandu-i observatie , autorul aflase ca acest caine se numea ,,Bubico'' .
     Conducatorul trecu sa vada biletele calatorilor.Bubico se da la conducator.Cucoana incepu se fumeze.Autorul se apropia , ca sa-i dea si lui un chibrit . Dar nici nu facu un pas si ,,javra'' sari la el . Dupa , cucoana il alinta si ii dadea tot felul de mancaruri alese . Bubico se apropia spre autor si incepu sa latre.Dupa cateva discutii cu cucoana , autorul incepu sa se imprieteneasca cu Bubico.Calatorul era smecher , el doar vroia sa scape de ,,jigodie'' . Autorul deschise geamul , iar Bubico putea sa respire. Intr-un  moment de neatentie , autorul il arunca pe Bubico pe fereastra.
   Cucoana lesina pe loc . Cand a ajuns la Ploiesti , autorul isi lua ramas bun de la cucoana si ii spuse ca el a aruncat cainele pe fereastra. Aceasta lesina din nou......

   Sper ca te-am ajutat !

AndaMădălina200: imi cer scuze,este de pe net?
cipriciprian110: Nu
cipriciprian110: E fcaut de mine , pentru scoala
Alte întrebări interesante