Limba română, întrebare adresată de codrutamerla1982, 8 ani în urmă

Rezumatul la "Elmer zboară spre casa " va rog mult ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sabrinatrandafir10
8

Răspuns:

Explicație:Era o zi cețoasă,iar Elmer și dragonul  zburau deasupra oceanului umed.

În sfarșit dragonul se bucura că este liber și iși dorea să aterizeze într-un loc sigur, pentru că nu dorea ca tocmai acum cand iși dobandise libertatea să ajungă la Zoo sau la circ.

Elmer îi spuse că cel mai bine ar fi să aterizeze pe ponton, fără să atragă atenția.

Erau ultimile clipe petrecute împreună iar dragonul îi dărui lui Elmer, drept mulțumire că l-a ajutat un ceas de aur, iar Elmer îi dărui la rîndul său patru acadele delicioase care-i plăceau dragonului.

Dragonul îi spuse lui Elmer că va merge in Ținutul Albastru pentru a-și întalni cele șase surori, cei șapte frați și pe giganticii lui părinți.

Drago,ul zbură în întuneric, iar băiatul o luă la fugă, traversă Parcul Verdeveșnic si ajunse acasă. PĂRINȚII SE BUCURARĂ MULT CAND ÎL VĂZURĂ, și-l întrebară pe unde a colindat. Elmer le spuse că le va povesti, dar mai îmtai le va da cadourile.

Îi dărui tatălui trei galbeni și îi cantă la muzicuță,,Multi ani trăiască,, la muzicuța de argint,iar mamei îi dăruiun ceas de aur cu lănțișor. Aceștia se minunară și-l intrebară de unde le are, iar Elmer le răspunse ca este un secret si nu-l poate spune deocamdată.


sabrinatrandafir10: Mult succes!
codrutamerla1982: mulțumesc!!
Alte întrebări interesante