Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Rezumatul plss am nevoie rapid de el !!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de corrupti0n
5

Salut,

Pregătirile pentru evenimentul care urma să ia parte în librăria S încep dis-de-dimineață. Pe vreme ce timpul trecea, librăria era din ce în ce mai aglomerată, personalul era din ce în ce mai agitat, iar tinerii voluntari umblau de ici pe colo. Punctul de atracție principal era vitrina, mai exact motanul negru care se învârtea printre volumele expuse, oferind un spectacol inedit. Același motan scânteietor de negru înfățișa coperta cărții lui Flavia, cu totul că în opera ei nu e vorba despre nicio felină. După multe alte pregătiri începe discursului librarului șef, urmat de cel al Flaviei. La scurt timp după încheierea discursurilor, Flavia trece la semnarea autografelor până la apunerea soarelui.

Mult succes! :) ♡


corrupti0n: Okk, mă uit să văd
corrupti0n: Partea pe care ai postat-o acum e introdusă în rezumatul acesta!
corrupti0n: Doar că e foarte pe scurt
corrupti0n: Profesoara mea a zis că e bine așa cum am făcut
corrupti0n: Eu zic să lași așa și să vezi ce îți spune profesoara...
corrupti0n: Cu drag!
Răspuns de connor56
3
Devreme,libraria S este aglomerata.Flavia trebuie sa dea autografe,manuscrisul ei fiind un succes.
Cu toate acestea,punctul principal de atractie al multimii este frumosul motan negru din vitrina,ce nu are,de fapt,vreo legatura cu ce continut prezinta cartea fetei.
Flavia,intimidata de numarul oamenilor ce se aduna,incearca sa fuga,dar croitorul de carti o opreste,amandoi aplecandu-se in fata publicului.
Librarul-sef ureaza un bun venit oamenilor adunati,multumind tuturor.Apoi,tine un discurs despre cartea Flaviei care ii placuse enorm si ii sfatuieste pe cei prezenti sa o citeasca.
Alte întrebări interesante