Limba română, întrebare adresată de shery90, 8 ani în urmă

Rezumatul,va rog !!!!!!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexutz59
0

Răspuns:

Mod Cratiță se afla pe tărâmul Locurilor Fermecate.Locul acela era straniu ca toate taramurile .Ei ajungeau in varful Copacului Deportărilor ei de astfel nu părea a fi un taram.

Niste copiii scoasera capetele de din nori se trezise la ce se gândeai la o fabrică uriașă un loc unde se făceau tot soiul de pastile medicamente,bandaje si alte asemenea de lucrari ciudate.

Aparu si pitici spiriduși si zăne.Źânele lucrau de zor,Amestecând bine așezat cazanul pe un foc verzui, turnand medicamentele si sticluțe strălucitoare și numărând pastiluțe din cutii colorate.

Un spiriduș din apropiere veniră la zane ca sa toarne si el medicamente verzui si sclipitoare in sticla de formaa unu-i balon.

Toata lumea se întoarse sa vada.Sa vada o medalie stranie cand ajungeau in sticle...Aparu Joc si intrebase:La astea ce sunt bune?

Zânele ii raspunse:Oricine ia medicamentele acestea deoarece li se fac ochii stralucitori si luminosi :sunt ce i mai frumosi ochii din lume.

Pastielel astea sunt pentru oameni foarte triști.Ea pastilele astea doar daca sunt lipsiti de viata/orbi.Daca ia i pastiluța oamenii tristi li se fac zâmbetu la loc.

Alte întrebări interesante