Limba română, întrebare adresată de isabelapisic18, 8 ani în urmă

Rog seriozitate
Cat mai repede
Dau coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bla19933
0

Am intrat in magazinul de antichitati. Colegului Ioan ii plac mult antichitatile. Ma uitam printre rafturi in sectiunea de obiecte din argint, cand deodata am fost abordata de voce ascutita:

- Ce cautati, tanara domnisoara?

-Pai...buna ziua...Colegul meu, Ioan, pe care-l cunosc de la gradinita isi sarbatoreste ziua. E pasionat de antichitati si m-am gandit sa cercetez un potential cadou...

-In primul rand, trebuie sa stiti ca antichitatile sunt foarte scumpe, in functie de valoarea lor istorica. De ce buget dispuneti?

-Pai mi-am spart pusculita si chiar am o suma destul de impresionanta. Atat de mare incat as putea sa cumpar aceasta lingurita de argint!

-Si sunteti dvs. dispusa, tanara domnisoara, sa cheltuiti tot ce ati strans doar pentru cadoul unui coleg?

- Pai Ioan este special pentru mine... Ne cunoastem de atata timp, si-n plus, ma ajuta cu temele la matematica; eu nu ma prea pricep. Simt nevoia sa il recompensez pe masura!

- Foarte frumos din partea dvs. Acum, eu nu v-as sugera obiecte de argintarie. De obicei sunt cumparate de colectionari. Haideti dupa mine la sectiunea de jocuri sa va arat ceva intr-adevar impresionant pentru un baiat! ... Ce parere aveti despre aceast model miniatural al unui Rolls Royce sculptat in lemn masiv de tarhon in Germania anului 1930?

- Oau...arata foarte bine. Si are atatea detalii. As fi curioasa sa vad modelul real pentru a-l compara cu cel din lemn..

- Nu numai ca este un cadou potrivit pentru un baiat, dar v-ar ramane o suma de bani sa cumparati si ceva aditional! (...) Cum ar fi aceasta husa in care poate inveli masinuta si care poate fi folosita si in alte scopuri!

- Mi se pare intr-adevar, destul de interesanta ideea pe care mi-ati oferit, doamna! Cu siguranta e mult mai interesanta decat cea pe care am avut-o eu.

- Asadar, domnisoara, impachetez si va eliberez chitanta?

- Hmmm! Da! Acest cadou cu siguranta ii va aminti de mine tot restul vietii lui! Multumesc!

- Pentru putin, domnisoara! Va mai asteptam!

Răspuns de Utilizator anonim
0
-Buna ziua!
-Buna,cu ce te pot ajuta?
-Caut un cadou potrivit pentru un coleg de clasa.Ma puteți ajuta sa gasesc unul potrivit?
-Sigur.Este fata sau baiat?Ce îi place ?
-Este fata și îi plac foarte mult rochițele roșii .
-Bine,dacă domnișoarei îi plac rochițele roșii ,înseamnă ca asta ar trebui sa îi cumperi.Uite aici niste modele .Care crezi ca i s-ar potrivii?Ce mărime poarta?
-Ea poarta mărimea S .Cred ca i s-ar potrivii aceasta ,cu buline.
-Aceasta este mărimea S și costa 85 de lei.
-O cumpăr.Va multumesc ca m-ați ajutat ca gasesc un cadou potrivit ei ,uitați aici bănuții .La revedere!
-Nu ai pentru ce.La revedere!O zi frumosa!



^Sper ca te-am ajutat,coroana și inimioara plssss^

Alte întrebări interesante