Limba română, întrebare adresată de SICANU, 8 ani în urmă

rog un eseu despre cultura,traditie ,port popular,Bibiloteca,
persoana,muzeu,arhitectura ,literatura


buburuza86: Trebuie separate sau diferite

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raduh83
2

Răspuns:

 România este un popor strămoșesc.  El are niște tradiții foarte vechi care se respectă și se păstrează până în ziua de astăzi. Unele dintre tradițiile poporului românesc sunt: mersul cu sorcova, colindele, vopsitul oălor, ionatanul, și multe altele.

 Poporul român are și un port foarte frumos. Costumele populare românești sunt unele dintre cele mai frumoase din Europa, poate chiar din lumea întreagă. Ele sunt unice din toate punctele de vedere.

 În muzeele din România se află exponate interesante despre trecut și despre strămoșii acestui neam. Prin intermediul lor putem afla informații despre trecutul nostru ca popor și ca patrie. Cred că toți suntem curioși și vrem să știm de unde ne tragem. De aceea trebuie să vizităm cât mai des muzeele din țara noastră.

 Literatura română este una dintre cele mai frumoase de pe întreg globul.

Scriitorii români, chiar dacă nu sunt atât de cunoscuți peste hotare, au scris cărți  care au schimbat viețile celor care le-au citit.

 În concluzie noi avem o țară foarte frumoasă, doar că nu o respectăm în de-ajuns. Din acest lucru doar noi avem de pierdut. Ar trebui să o îngrijim și să o respectăm la adevărata ei valoare.


SICANU: Multumesc frumos.
raduh83: cu plăcere
Alte întrebări interesante