Limba română, întrebare adresată de cataal, 9 ani în urmă

Rolul iubirii in viata unui adolescent! Urgent pana la ora 20:00(20-30 randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Iubirea e un sentiment divin si, desi nu e prea bine inteles de catre ceilalti, are un rol nemaipomenit pentru fiecare din noi. El slujeste ca un stimul inevitabil pentru a dovedi ca esti altfel, mai bun ca ceilalti si acest gand te indreapta spre calea cea dreapta, devenindu-ti specific. Acest simtamant iti deschide noi orizonturi, slefuindu-ti talente pe care poate nici nu stiai ca le ai. Se stie ca cei mai emeriti scriitori si poeti s-au regasit in dragostea lor.
Adolescentii cred ca adevarata iubire e in trecut si totusi se indragostesc atat de des si isi promit ca nu o vor face niciodata, acest fapt, desi, la prima vedere, dureros de rau, te face mai puternic in loviturile si cazaturile vietii, intarindu-ti caracterul, ce, bineinteles, se va inmuia din nou in fata unei ulterioare padiuni.
In concluzie, pot spune ca iubirea poate fi privita din diferite unghiuri si toate evenimentele provocate de ea aduc doar beneficii.
Răspuns de Utilizator anonim
2
Rolul iubirii in viata unui adolescent este una foarte mare.Iubirea este cel mai minunat sentiment pe care il poate avea oricine.Poate,prin iubire adolescentii invata foarte multe lucruri utile pentru viata lor.La inceput cred ca iubirea este ceva de genul "Orice zboara se mananca",dar dupa aceea iubire devine cu totul si cu totul diferita...Pe adolescenti acest sentiment de iubire,ii pune cu picioarele pe pamant.Cum la toate lucrurile este greu la inceput,asa este si la inceputul unei noi povesti de iubiri.Cateodata,iubirea iti poate da lovituri insuportabile,sa devii trist.Dar cand iubesti trebuie sa fii neaparat pregatit pentru lucruri noi,care la inceput vor fi grele dar dupa aceea frumoase.Se zice ca iubirea schimba totul.
Dar mereu,iubirea castiga.
Alte întrebări interesante