Limba română, întrebare adresată de Ionek345, 9 ani în urmă

rolul muzicii clasice in viata de zi cu zi. eseu mini 10 propozitii dau coroita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Muzica ...

Seara se coboară-n acorduri de Sol major şi inima cântă, cântă! Realmente e încântată de şansoneta înaripatelor şi de acordurile pianului ... mâinile curg pe clape ...
Alături de fratele meu am descoperit muzica, aşa am cunoscut armonia sunetelor muzicale, aşa am făcut diferenţa dintre acurateţea lui DO-MI-SOL-DO şi zgomotulul ce duce-n hău.
Muzica, ea toată, odihneşte spiritul şi cutremură trupul. Fiori vin tumult, izvor de trăire şi inima se bucură de ei autori clasici, romantici. Şi inima are datoria de a dăruia cunoaşterea aşa cum a primti-o şi ea.
Mâine, clapele vor fi cuprinse de mâini de copii ce vor descoperi minunea: sunete muzicale ce bucură şi hrănesc şi copilăria.

Utilizator anonim: Rectific: Şi inima are datoria de a dărui cunoaşterea aşa cum a primit-o şi ea.
Răspuns de MaestraMate
1
Înainte pot sa spun ca eram "lenesa" . Îmi era atât de lene sa mă îmbrac, sa-mi fac patul , sa mă spăl pe dințișori. ...
Acum ???!!!! Acum sunt mai harnica decât hărnicia albinei și a furnici împreunat . Cum ?? Pai... muzica .
Cum mă trezesc pac o melodie și mă îmbrac . Pac o melodie și îmi fac patul . Pac o melodie și mănânc ( da și asta îmi era lene sa fac ) . Pac o melodie și îmi prind parul . Pac o melodie și mă spăl pe dințișori . Toți mă întreabă cum de sunt așa de vesela . Răspunsul meu e mereu : "Am început sa fac dansuri de societate . Muzica îmi da culoare . "
Când ajung de la școală pun o melodie și îmi fac temele . Mai pun una și învăț . Am început și sa dansez . Era o fata în grup de 8 ani care avea cam 40 de kg. Acum are 9 ani și are aprox. 35 de kg. Nimeni nu a fost uimit pentru ca sportul te ajuta . Iar dansul e în sport . Iar dansul fără muzica nu e dans .
Pentru mine ... muzica e totul !!
Alte întrebări interesante