Biologie, întrebare adresată de Valeria014, 9 ani în urmă

S-a anunțat un concurs pentru cel mai original comix la tema''Igiena sistemului cardiovascular'' 1)Cu ce comix te vei prezenta la concurs?
Vă rog ajutațimă ...E urgent!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IgORaș
38
Ai putea sa vii cu un comix in care sa desenezi sistemul cardiovascular,apoi diferite daune asupra lui.De exemplu (desenul sist.cardiovascular daunat de catre droguri,apoi de catre alcool s.a.m.d).Ai mai putea ca si o multime de oameni sa scrii cum sa-ti mentii sistemul cardiovascular intr-o stare buna de sanatate.De exemplu (pentru a mentine un sistem card.sanatos noi avem nevoie sa facem permanent exercitii fizice si sa avem un regim alimentar sanatos.Ceea ce poate ne poate dauna imens este folosirea drogurilor si consumul excesiv de alcool).Mai poti scri despre diferite efecte rele in cazul cind nu mentinem un sistem card. sanatos (contuzii,hemorogii) si cum poti sa le opresti.Ultima ce ti-ai sfatui este sa scrii despre totul intr-o ordine.De ex.

Pentru a mentine......noi avem nevoie de:
Un Regim alimentar sanatos...
Consumul de exces al unor alimente este nefast pentru inima...

A ne abtine de Fumat
Fumatul este foarte daunator,caci nicotina ce se contine in tigari agita foarte tare inima si ingusta arterele...s.a.m.d

Cred ca te-am ajutat...

IgORaș: Te-as ruga frumos sa-mi dai coroana.Am o mare nevoie de ea =D
Valeria014: ok
Alte întrebări interesante