Sa arătăm ca AEDF-patrat
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
A≡E
E≡D
D≡F
F≡A
m(∡FAE)=90°
m(∡AED)=90°
m(∡EDF)=90°
m(∡DFA)=90°
Cred ca asa se demonstreaza.
E≡D
D≡F
F≡A
m(∡FAE)=90°
m(∡AED)=90°
m(∡EDF)=90°
m(∡DFA)=90°
Cred ca asa se demonstreaza.
Răspuns de
0
[FA]=[DE]
A=C(drepte)
[AE]=[FD]
A=C(drepte)
[AE]=[FD]
madalina3276:
eu ti-am dat raspunsul acesta deoarece ai zis sa spunem ca este patrat, deci intram doar in patrat, nu si in triunghiu dreptunghic....
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă