Limba română, întrebare adresată de elsa122, 8 ani în urmă

Să facem o compunere am visa ca Eram in trun borcan

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lungualexandruozi5wv
1
    Era o seara friguroasa de toamna vantul batea destul de tare frunzele cadeau la mine pe pervaz era ora 22:00 m-am dus sa inchid geamul deoarece  
 frigul isi facuse prezenta si la mine in camera am deschis soba, iar mam pus in pat la culcare . 
    Era ciudat am cum o tornada vroia sa i-a tot ce ii statea in cale, eu incercam sa fug dupa 1 minut de alergat,mi-am dat seama ca eram inchis intr-un borcan , iar eu ma invarteam defapt in cerc .
    Prima data am incercat sa scap, dar nu am reusit in acelasi timp mi-am dat seama ca aici era o padure mare plina de animale si tot felu de vietuitoare . Incepeam sa ma panichez nu stiam ce sa fac daca de iesit nu reuseam si oricum daca ieseam venea furtuna si m-a lua , am incercat sa ma obijnuiesc unde sunt si sa cunosc locul unde ma aflu.
    Am vazut tot felul de vietuitoare de la elefanti la rechini care incercau sa vaneze am vazut ca nu eram singur pe aici si m-am gandit sa ma imprietenesc cu niste animale dar cu cine nici una nu era intelegatoare ba vroia sa ma manance ba vroia sa ma zdrobeasca.Credeam ca nu mai am nici o speranta cand vad in departare o maimuta care fugea de un urs vroiam sa ajut acea maimuta am luat un bat un ciob ascutit am prins ciobu pe bat si am injunchiat ursu.
      Initial maimuta se speriase si fugi sa dus dupa un colt si a chemat mai multe maimute care m-au alergat furiose crezand ca vreau sa omor si maimuta fugarita de urs cand sa ma omoare in acel moment m-a trezit mama si i-am povestit ce am visat.
       Acesta este visu meu atunci cand am fost intr-un borcan.
 


lungualexandruozi5wv: SPER CA TE-AM AJUTAT :) !!
Alte întrebări interesante