Limba română, întrebare adresată de barcosul3453, 8 ani în urmă

sa faci o scrisoare catre un coleg de sfarsit de an scolar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
7

Răspuns:

Explicație:

Dragă Alexandra

Iată că sfârșitul de an școlar se apropie cu pași repezi. Țin sa-ți multumesc pentru aceste luni minunate petrecute împreună. Mi-ai fost alături , atât la bine, cât și la greu. Pe lângă faptul ca-mi ești colega, îmi ești totodată și cea mai buna prietena. Îți urez vacanță plăcută, și abia aștept sa ne revedem în noul an școlar.

Cu drag, Andreea

Răspuns de Utilizator anonim
2

                                        Dragul meu coleg

  Uite ca a venit si ultima zi de scoala a anului in curs. Ne asteapta o vacanta lunga si probabil plina de peripetii. Sper din tot sufletul sa ne vedem cat mai des pe parcursul acestei perioade, sa ne distram la fel de fain cum am facut-o si vacanta trecuta de vara.

  Poate atunci cand mergi la pescuit cu tatal tau sa ma iei si pe mine ... Mi-a placut enorm vara trecuta sa stau la malul baltii cu batul in mana atent la pluta ce se misca alene. Nu am sa uit senzatia pe care am avut-o cand am reusit sa scot primul peste din apa. Bucuria aceea mi-a ramas adanc in amintire. Nu pot sa uit nici sfaturile tale, incurajarile cand am mai scapat cate un peste ..  Un adevarat prieten imi esti. Seara petrecuta la malul apei, focul ce trosnea, tantarii ce ne muscau de zor, concertul pe doua voci intre broaste si greieri ..      Toate, amintiri de neuitat.  

  Sa mai zic de expeditia pe munte ? Nu cred ca are rost .. Sigur ne vom vedea si oriunde vom merge vom sta sa depanam amintiri culcati in iarba cu mainile sub cap admirand cerul plin de mii de stele.

  Pana atunci, multa bafta, odihna placuta si sa ne revedem sanatosi si plini de bucurie.

                                                                             al tau coleg de banca

Alte întrebări interesante