Limba română, întrebare adresată de panky, 8 ani în urmă

sa fi reporter la ziar cu o stire pentru maine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Buna ziua,tuturor si bine v-am regasit la stirile diminetii, aici, pe PRO TV. Un autocar s-a rasturnat si au murit 4 oameni, dezastrul s-a intamplat in Cluj-Napoca. S-ar putea ca pizza sa fie si ea, interzisa de asemenea, in urma unor cercetari care au dovedit ca are substante cancerigene. Un uragan a lovit Constanta azi-noapte, iar marea a devenirt mai agitata ca niciodata, va ia acum legatura colega mea, Maria:
-Bun gasit, dupa cum puteti vedea, ma aflu langa cazinoul din constanta, marea este mai agitata ca oricand, asa ca sunt nevoita sa stau departe pentru a nu ma stropi. Va recomandam sa nu circulati in aceasta perioada pe langa Marea Neagra. Meteorologii spun ca este posibil ca totul sa se calmeze in 3 zile,va sfatuim, pe locuitorii Constantei sa stati in casa pana atunci.
Multumesc,Maria, revenim cu detalii dupa publicitate.
Răspuns de ada153
0
Buna seara doamnelor si domnilor! Chiar acum ,din centrul vechi va aratam imagini cu bradul de craciun,cu stazile decorate festiv.Va asteptam si pe dumneavoastra la targul de craciun unde puteti vedea casuta lui mos craciun mai puteti intra si la patinuar.INTRAREA ESTE LIBERA


Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante