Engleza, întrebare adresată de itsmusic8p2x28q, 8 ani în urmă

Sa-mi traduca cineva care stie engleza bine textul asta va rog mult, trebuie sa fie corect..pe google translate pot si eu (mai multe puncte nu am please so muchhh)

One evening in 2007, Jan Yoder of Normal, Illinois noticed that her son Jason seemed more despondent than usual. Yoder had been a graduate student in organic chemistry at Illinois State University but after incurring $100,000 in student loan debt, he struggled to find a job in his field. Later that night, Jason, 35, left the family’s mobile home. Concerned about her son’s mood, Jan Yoder decided in the early morning hours to go look for him on campus, where a professor she ran into joined her in the search. The two of them discovered his body in one of the labs on campus and called campus police at 8:30AM. 32 minutes later, Jason was declared dead due to nitrogen asphyxiation.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NoxNostraEst
1

O seara in 2007, Jan Yoder din Normal, Illinois a observat ca fiul ei, Jason, parea mai intristat ca de obicei. Yoder a fost o un absolvent al chimiei organice la Universitatea Statala din illinois, dar dupa suportarea a $100.000 in datorii din burse, s-a chinuit sa gaseasca un loc de munca in acest domeniu. Mai tarziu in noaptea aceea, Jason, de 35 de ani, paraseste casa mobila a familiei sale. Ingrijorata de dispozitia fiului ei, Jan Yoder a decis ca dis de dimineata sa mearga sa il caute in campus, unde un profesor pe care l-a intalnit i s-a alaturat cautarii. Cei doi au descoperit corpul lui intr-unul din laboratoarele campusului si au sunat politia campusului la 8:30 dimineata. 32 de minute mai tarziu, Jason a fost declarat mort din cauza asfixierii cu nitrogen.




itsmusic8p2x28q: mersiii mult
itsmusic8p2x28q: poti sa imi mai traduci cateva propozitii daca mai pun o intrebare te rog mult?sunt mai putine ca aici
NoxNostraEst: Daca mai am timp, desigur. Pune-le oricum si vad eu.
itsmusic8p2x28q: pleaseeee
itsmusic8p2x28q: Ok,acum pun
itsmusic8p2x28q: Te poti uita te rog din suflet?
Alte întrebări interesante