Limba română, întrebare adresată de nggneyney, 7 ani în urmă

Sa povestim o întâmplare când ni- s a îndeplinit o dorința(minim 150cuvinte) și sa avem secvența dialogata și descriptivă,as vrea că personajele sa fie la masculin ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodorafotbalistacr7
0

Răspuns:

                                                     O dorință îndeplinită

  Sunt un mare fan al fotbalului, iar de mic, am început să descopăr tainele acestui sport celebru. Visam să mă întâlnesc cu Cristiano Ronaldo, jucătorul meu preferat, dar părinții mei nu au avut posibilitatea să îmi îndeplinească dorința.

 Astăzi este ziua mea și împlinesc 12 ani, iar după multă distracție și multă mâncare, am început să deschid cadourile primite, rămânând la final cel al părinților. Toate cadourile erau frumoase, speciale și emoționante, dar când l-am deschis pe cel primit de la părinți, am rămas complet șocat: am primit tricoul lui Ronaldo și trei bilete de avion până în Arabia Saudită. Părinții mi-au spus că s-au gândit la mine, iar eu le-am mulțumit mult pentru cadou, îmbrățișându-i, în timp ce plângeam de fericire.

  -Sunteți cei mai tari părinți pe care i-am avut! Vă iubesc mult și vă mulțumesc pentru cadou !

  -Și tu ești un fiu extraordinar, care învață și ne faci mândri în fiecare zi!

  -Când o să mergem să îl văd pe Ronaldo ?

   -Vara aceasta !

    După o zi obositoare, m-am băgat în pat, așteptând nerăbdător vara pentru a-l vedea pe Ronaldo, jucătorul meu preferat de mic !

Alte întrebări interesante