Limba română, întrebare adresată de BAWS6, 8 ani în urmă

Sa scrii o compunere de 15-30 de rânduri in care să prezinți un eveniment sportiv la care ai luat parte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Maria2K18
0
Azi,doamna n-ea dus pe teren, si ne-am asezat in tribune. Apoi ne-am dat seama ca vom vedea un meci. Dar nu orice meci, ci rugby tag. A fost amuzant ca toti ne-am prins când l-am văzut pe domn profesor.
A început meciul. Toată lumea striga si urla pentru echipa scolii. Pana la urma , echipa noastră a castigat cu 5-2. Din ziua asta clasa noastră știa ca se va schimba. Cel puțin așa simțeam eu. Si așa si era. Acel sentiment de mândrie ca echipa scolii a castigat si chiar am dorit sa mergem pe teren. Sa jucam.
Au trecut câteva zile si nimic. Îmi pierdusem speranță. Apoi, vineri, l-am văzut pe antrenor, domn profesor care n-ea luat la joc. Mai întâi am memorat regulile.
Si au fost selectați jucători buni, printre care am fost si eu si am castigat un joc de rugby tag adevărat.Gol pentru noi! Gol pentru noi! eseu pentru ei! Gol pentru noi! Gol pentru ei! Daaaa! Deci asta este.golul anului! Domnul n-ea antrenat bine!.Acum avem mai multe motive sa adoram scoala.
Deci noi nu am castigat pe gratis. Am plătit efortul.Noi am plătit trofeul. Nu l-am furat. Adică am muncit pentru trofeu. Nu am stat cu mâinile in san.Asta este munca. Ador acest sport si ma bucur ca am fost aleasa.
Deci, muncește si vei câștiga!





sper ca ți-a folosit. in ce clasa ești?

Maria2K18: sper ca a fost de folos.
Alte întrebări interesante