Să se calculeze :
(2+ radical din 3)(3-4 radical din 3)
(radical din 3-2radical din 2)totul la a 2
Radical din 7+4 radical din 3
Radical din 6-4 radical din 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(2+√3)(3-4√3)=6-8√3+3√3-12= -6-5√3
(√3-2√2)^2=(√3)^2-2×√3×2√2+(√2)^2=3-4√6+2=5-4√6
√7+4√3
√6-4√2
(√3-2√2)^2=(√3)^2-2×√3×2√2+(√2)^2=3-4√6+2=5-4√6
√7+4√3
√6-4√2
vioreljegu:
Ma poți ajuta și la ultimele 2?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă